Protestantse Gemeente Diemen

Schoolstraat 8-10
1111 BR Diemen
Tel.: 020 - 690 18 98

Met deze link kunt u de liturgie van 22 mei openen en eventueel downloaden en of afdrukken.

Met deze link kunt u de Binding van mei 2022 openen en eventueel downloaden en of afdrukken.

Beste gemeenteleden,
Op basis van de richtlijnen van de landelijke PKN houden wij weer fysieke kerkdiensten vanaf 30 januari 2022.
U bent dan weer van harte welkom om de kerkdiensten fysiek bij te wonen in ons kerkgebouw maar wel met toepassing van de corona regels zoals die verderop staan vermeld in het protocol.

De kerkenraad.

PASTORALE ZORG

In deze moeilijke periode is het van belang dat wij omzien naar elkaar. Met name naar de mensen die alleen zijn. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze periode wat meer, via de telefoon, contact te zoeken met mensen die u kent en waarvan u weet dat zij alleen zijn of kwetsbaar.
Ook blijft het mogelijk om pastorale zorg te krijgen voor diegene die daar behoefte aan heeft.
U kunt hiervoor bellen met ds. Wim Brouwer 06 30 21 47 71, mw. Elsa Aarsen-Schiering    06 54 66 52 47 of met Jan Elbers 698 11 30

COLLECTEN

Wij verwijzen u hierbij naar blad Binding waarin uitgebreid de doelen staan vermeld voor de betreffende maand en hoe u toch een bijdrage kunt leveren via uw eigen bankrekening.
Tevens zijn deze bijdragen via uw bankrekening ook nog eens aftrekbaar als gift voor uw belastingaangifte.
Dus van harte aanbevolen en in de afgelopen periode hebben al vele gemeenteleden dit gedaan waarvoor onze hartelijke dank.

TOT SLOT

We hopen dat deze moeilijke periode voor een ieder niet lang meer zal duren en vragen u daarom in kleine kring te bidden tot God en te denken aan degenen die besmet zijn geraakt met dit virus en hopelijk weer snel zullen genezen. Maar ook aan de nabestaanden van degenen die door dit virus zijn overleden waar ook ter wereld.
Ook bidden we tot God voor de zieken, uzelf en uw dierbaren alsmede voor de wereld die er thans heel anders uitziet dan we hoopten.

Met een hartelijke groet,
DE KERKENRAAD VAN PROTESTANTSE GEMEENTE DIEMEN

PROTOCOL KERKDIENSTEN PROTESTANTSE GEMEENTE DIEMEN I.V.M. CORONA Voorschriften en maatregelen:
  • Uiteraard kunt u de kerk niet bezoeken als u zich niet lekker voelt, (verkoudheid) klachten vertoont en/of koorts heeft.
  • We vragen u naar de hoofdingang van de kerk te komen. Het toiletgebruik kan alleen in uiterst noodgeval
        De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Diemen

Kerkdienst op de radio en internet
ook via T.V. middels Ziggokanaal 915 of KPN kanaal 1150 meer